Uvod v Teslove SKALARNE valove in polja

Objavljeno dne:
Uvod v Teslove SKALARNE valove in polja

Teslov generator oddaja Teslove skalarne valove informacijske narave za prestrukturiranje biopolja

SKALARNI PRIPOMOČKI oddajajo Teslove skalarne valove (impulze) in so namenjeni za uporabo v vsakem delovnem ali bivalnem okolju:

1.TESLOVA FONTANA za hišo in poslovne prostore, z non-stop delovanjem skozi vse leto, baterijska

2.TESLOVA FONTANA profesionalna za 20 minutne terapije za podporo terapevtom, akumulatorska

3.SFERNI HARMONIZATOR za stanovanje in pisarne, z non-stop delovanjem skozi vse leto

4.TESLOV MEDALJON osebna zaščita, ki v krogu 1,5 metra poveča energijo za 50 krat

Teslovi skalarni valovi

Skalarni valovi so veliko bogatejša energijska oblika kot klasični elektromagnetni valovi. So bolj kompleksna in neokrnjena podoba energijskih tokov z bolj razkošno prostorsko-časovno strukturo v topološkem in večdimenzionalnem smislu.

Zato lahko živim organizmom pripomorejo pri povrnitvi v prvotno stanje, ki je bilo živo v času pred nastopom motnje v sistemu duh-telo.

V organizmu poživljajo regeneracijske procese in pomlajevanje na vseh ravneh. In še več, aktivirajo lahko popolno obnovo motenega stanja duh-telo glede na prvobitni zapis narave, ki vsebuje neskončno inteligenco delovanja vseh njenih sestavnih delov in celote.

Skalarna polja so del naše zavesti; sledijo namenu, ga okrepijo in spodbudijo njegovo uresničitev tako, da pripravijo fizično osnovo v obliki globljih energijskih vzorcev, na osnovi katerih se ustrezno oblikujejo elektromagnetni valovi in snov.

Na ta način olajšajo uresničitev molitve in prošnje ter pomagajo k okrevanju.

Skalarno polje

Skalarna polja so nežen energijski šepet globin narave in zavesti, ki reagira z vsemi nivoji stvarstva in jih uravnava (regulira) za dobrobit živega bitja.

Predstavljajo neskončen informacijsko-energijski medij, ki obnavlja in varuje življenjske procese, ustvarja zelo ugoden in poživljajoč prostor za bivanje, delo in učenje, omogoča bolj sproščeno in ustvarjalno počutje in pripomore k bolj pristnim medsebojnim odnosom.

Teslovi generatorji so skalarni pripomočki, ki oddajajo Teslove skalarne (stoječe ali longitudialne valove) in ustvarjajo skalarno (torzijsko) polje, ki:

  • blagodejno učinkuje na ambijent in vse biostrukture,
  • čisti prostor motečih mentalnih in čustvenih vzorcev (ki nastajajo v stresu in slabem razpoloženju),
  • izboljšuje razpoloženje,
  • spodbuja rast rastlin in
  • naravno celično obnovo v celotnem organizmu ter se
  • odziva na namero (afirmacije, molitev) tako, da ustvarja snovno-energijsko osnovo za njeno realizacijo.

Skalarno (torzijsko) polje kot bioenergijski regulator izboljša energijski vzorec živega bitja z vzpostavljanjem naravnega ravnotežja vseh njegovih subtilnih, energijskih in snovnih ravni in je vrelec poživljajoče ustvarjalne življenjske energije, ki varuje vitalne življenjske procese in bioritme ter ustvarja kvalitetno in zdravo življenjsko okolje, primerljivo s prostorom čiste in nedotaknjene narave z izjemno ugodnimi klimatskimi in geološkimi lastnostmi.

☼☼☼

Tesla je za dosego želenih učinkov pogosto uporabljal dodatna navitja.

☼☼☼

Maxwellove enačbe

Izvorne Maxwellove enačbe klasične znanosti so prvotno vsebovale obe: vektorsko-transverzalno in skalarno-longitudialno komponento elektromagnetnih in drugih valov narave. Po Maxwellovi smrti pa so zaradi prevelike zahtevnosti in nerazumevanja teh enačb, pisanih v obliki kvaternionov ter zaradi težav pri njihovem reševanju z matematiko tistega časa, ob posredovanju Heavisideja in njegovih sodelavcev izvedli poenostavitev tako, da so v enačbah ohranili le vektorsko-transverzalni del, skalarno-longitudialnega pa so zanemarili. Zaradi tega sodobna znanost ni mogla v celoti razumeti Teslovih odkritij, oziroma je razumela le njihov elektromagnetni oziroma vektorski (transverzalni) vidik, zato tudi ni mogla ponoviti vseh njegovih poskusov.

☼☼☼

Teslovi generatorji so skalarni pripomočki

SKALARNE PRIPOMOČKE odlikujejo vsi pogoji, ki jih je pri svojem delu upošteval Nikola Tesla.

Ne proizvajajo visoke napetosti in iskre, zato so varni in primerni za vsak prostor.

So energijsko-informacijsko krepčilni za vsakodnevno uporabo v domačem in delovnem okolju.

Imajo estetsko dovršeno lasersko gravirano leseno ohišje, ki paše in se lepo poda v še tako dovršen ambijent.

SKALARNI PRIPOMOČKI so čudovito darilo sebi ali tistim, ki jih imamo radi.

So unikatno darilo za obletnice, praznike, rojstne dneve in za posebne priložnosti, tudi kot poslovna darila.