Nerina Darman – terapevtka Vibracijsko samozdravljenje in Alkimija vitalnosti

Nerina Darman
Nerina Darman, dipl. ing. kemijske tehnologije je svetovalka, raziskovalka, pisateljica in predavateljica s specialnimi znanji ajurvede, džjotiša (indijske astrologije), meditacije, psihosomatike, telesne biokemije in biosfere v povezavi z geo in zaper impulzi, Schumannovo resonanco in skalarnimi valovi. Nerina Darman piše in predava na temo osebnega razvoja in povrnitve zdravega življenjskega pretoka na vseh področjih človeškega potenciala. Pri Nerini Darman so na voljo tudi theta osebna svetovanja v kriznih točkah življenja glede zdravja, počutja, življenjskega preboja in medsebojnih odnosov.

Nerina Darman - gsm: 041-789-319 - satjam@gmail.com

Oglejte si spletno stran alkivita.si in vitastas.si

Alkivita.si >>

Alkivita.com >>

Alkivita.net >>

Alkivita.eu >>

Vitastas.si >>

Lakites samozdravilne vibracije

Lakites vecvalovni oscilator po dr. Lakhovskem

LAKITES

LAKITES je večvalovni oscilator po dr. Lakhovskem za krepitev celičnega biopolja. Večvalovno energijo celične radiobiologije oddaja na celičnih frekvencah in valovnih dolžinah, tako da si vsak sklop celic vzame ustrezno energijsko okrepitev in spodbudo za revitalizacijo. Večvalovni oscilator je izum dr. Lakhovskega. Okoli 1925 so ga uporabljali v mnogih bolnišnicah v Evropi in Ameriki. Milijonom ljudi po svetu pomaga vzpostaviti izgubljeno ravnovesje, ki se je porušilo pod pritiskom notranjih in zunanjih življensjkih dejavnikov. LAKITES spodbuja večvalovni energijski pretok, ki prebudi utrujene celice, da lažje zaživijo in se pomladijo z zdravim celičnim prirastkom. Organizmu vrača v stresu in nelagodjih izgubljeno energijo, tako da se pritisk energijskega primanjkljaja ne prenese več v celoti na celice. Večvalovna terapija LAKITES deluja v prostoru trajno in je namenjena vsej družini. Nima nobenih stranskih učinkov ali omejitev pri uporabi. Enkrat letno zamenjamo dve okrogli AA bateriji. LAKITES ima nastavek za pritrditev na zid, tako da njegova ugodna večvalovna energija zrači skozi ves prostor. Obenem pa je LAKITES samostoječ. Za akutno 15-20 minutni terapijo ga lahko postavimo na mizo tik pred seboj. Udobno sedemo in se sprostimo z naravnanostjo na ozdravitev. En LAKITES zadostuje za celotno stanovanje.

Bionis oddaja Schumannove geo impulze

Bionis oddaja Schumannove geo impulze

BIONIS

Bionis je prenosen geo pripomoček za izboljšano vitalnost in pospešeno okrevanje po naporih in boleznih, ki deluje trajno, brez izklapljanja skozi vse leto. Z oddajanjem ugodne energije geo impulzov 8Hz aktivira prostor 20 kvadratnih metrov, ima enako moč in domet kot Bionizator in Geonizator. Bionis je ličen in prenosen GEO pripomoček velikosti 7,5×4,5×2,5cm. Geo impulzi Zemljine in Schumannove resonance usklajujejo obe možganski polovici in izboljšajo dnevni odmer ek alfa valov. Telo jih nujno potrebuje za usklajeno delovanje, tako da ne pride ponekod do energijskega pregorevanja, drugod pa do oslabitev. Geo impulzi izboljšajo počutje in vplivajo na večjo umsko zbranost pri študijskih in intelektualnih naporih ter manjšo tremo pred izpiti, nastopi, razgovori. Telo dobi v usklajenem stanju več kisika in kapilare so bolj odprte. V akutnem stresu, šoku ali paničnem napadu položimo Bionis za nekaj minut na grodnico in se naravnamo na občutenje telesa in odlog vseh vsiljivih misli in občutkov. Kmalu lahko začutimo olajšanje. Geo impulzi pomirjajo in obenem spodbujajo pretok življenjske energije, tako da biopolje lažje uravnovesi. Geo impulzi vplivajo tudi na večjo biorazpoložljivost zaužitih hranil. Pod njihovim vplivom telo ohrani več energije za presnovo in obrambni sistem. Zaužita hrana se boljše razgradi na biološke učinkovine, da jih lažje vsrkajo vse celice. Tako se ne ustvarja zakisanje z odpadnimi kislinami. Teslo se razstruplja in energijsko revitalizira.

Bionizator oddaja geo impulze 8Hz in 24 Hz bioenergijske

Bionizator ustvarja piezoelektrični učinke z geo impulzi

Bionizator

BIONIZATOR je GEO pripomoček, ki oddaja GEO impulze, ki so osnova naravne energije Zemlje in z njim resonančnega Schumannovega atmosferskega valovanja s povprečno GEO frekvenco 8Hz. Prav tako pa so skladni tudi z zelo ugodnim alfa valovanjem možganov v dobrem počutju dinamične in spočite budnosti. Bionizator ima možnost nastavitve tudi na bioenergijske 24Hz vibracije, ki delujejo poživilno, zato jih uporabljamo le čez dan in to omejen čas okoli pol ure, potem pa zopet preklopimo nazaj na Schumannovo frekvenco 8Hz. Ta nastavitev zaradi spodbujevalnega učinka ni primerna za zvečer pred spanjem. Geo impulzi Bionizatorja ustvarjajo v kostnih celicah 'piezoeketrični' učinek. To je aktivacija bioelektričnega naboja v dentinskih, kolagenskih in dendritnih vlaknih kostnih celic. Ionske črpalke pospešeno zaživijo za izmenjavo hranila-odpadne snovi. Kostne celice se okrepijo in zaradi sprožene cirkulacije pridobijo na kostni masi. To je pomembno pri poškodovanih in krhkih kosteh. Za hitrejše in bolj trdno celjenje kosti je terapija z magnetnimi impulzi med najbolj raziskanimi primeri v klasični medicini. Mnogi športniki z njo hitreje in lažje okrevajo po težkih zlomih. Bionizator z geo impulzi izboljša energijo in feng-shui prostora, da je bolj krepčilna za bivanje in prijazna za organizem. Izboljša naravne alfa valove za ustvarjalno počutje in bolj pretočno komunikacijo.

Geonizator – theta samozdravljenje

Geonizator za THETA healing

GEONIZATOR

Namenjen je za znamenito theta samozdravljenje. S theta impulzi vpliva na preraščanje starih vzorcev in omejitev. Theta impulzi podprejo vgraditev bolj realnih in konstruktivnih življenjskih naravnanosti in usmeritev. Tako da plujemo bolj s tokom življenja in več dosežemo. Geonizator oddaja geo impulze, ki vplivajo na boljšo prekrvavitev in večjo umsko zbranost. Sprožajo piezoelektrični učinek za spodbudo izgradnjo kostne mase pri osteporozi in celjenje kosti po poškodbah. Energijsko napolnijo sinapse, to so povezave med živčnimi celicami, da postanejo manj dovzetne za prenos občutka bolečine. Geo impulzi deluejejo na lajšanje telesnih bolečin, informiranje hrane in pijače. Ugodni so za spodbudo celične presnove in za zaščito pred električnim smogom in geopatogenim sevanjem. Geonizator zvezno pokriva vsa frekvenčna območja: alfa, beta, delta in theta. Delta valovi vplivajo na regeneracijo med spanjem. Beta valovi so poživilna bioenergija za dnevo terapijo. Alfa valovi bistrijo možgane in pomirjajo adrenalinske odzive telesa. Z zasukom gumba zvezno preklapljamo med posameznimi frekvenčnimi območji. Za trajno non-stop uporabo vedno preklopimo na Schumannove geo impulze 8Hz. Ti so blagodejni za telo noč in dan, pomagajo pri stabilizaciji celotnega organizma in vračajo izgubljeno ravnovesje.

OCEANSKA terapija z DELTA valovi OCEAN

DELTA OCEAN za Oceansko terapijo

OCEAN

DELTA OCEAN oddaja delta valove za globinsko terapijo med spanjem. Izboljša dnevni odmerek delta valov. Telo v globokem spanju brez sanj intenzivno počiva v odklopu vseh mentalnih funkcij. Takrat ima možnost globinskega popravila napak, ki so se zgodile čez dan. Telo se regenerira in počutje se osvežuje, da lažje z novimi močmi, bolj ustvarjalno in manj obremenjeno vstopimo v novi dan. Delta valovi služijo za Oceansko terapijo. Vibracija morja je avtentična in kot vir življenja je zibelka za ugoden tok biološke energije v organizmu, ki ustvarja najboljše možnosti za razcvet življenja. Zaradi elektrosmoga in drugih obremenitev sodoben tehnike nam manja delta valov. Delta valovi razstrupljajo in razkisajo telo. Uravnavajo kislinsko-bazno ravnovesje. Na osnovi energijske vibracije služijo za hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju. Vibracijsko mineralizirajo in hidrirajo telo. Omogočajo globoko regeneracijo in povrnitev v prvinski občutek življenja. Delta Ocean deluje trajno brez izklapljanja, vsake 3 mesece zamenjamo dve 1,5 V bateriji velikosti AA.

Geo-life Schumann activator

Geo-life impulses

GEO – LIFE

GEO-LIFE oddaja geo impulze Schumannove resonance za energijsko sinhronizacijo notranjih in zunanjih življenjskih vplivov. Geo-life je enak bioenergijski pripomoček kot Bionis. Namenjen je za prodajo v tujini in se nahaja v lepi svileni darilni škatlici. Njegovi geo impulzi krepijo in usklajujejo biopolje in mentalno koncentracijo.

Biovitonik varuje območje dela z računalnikom

Biovitonik ustvarja varovalne geo impulze

BIO-VITONIK

BIOVITONIK je oddajnik energijskih impulzov izbrane frekvence 0,1 Hz do 20 kHz. Deluje brez zunanjega napajanja (brez baterije). Priključi se na PC-AUDIO enoto (pametni telefon, računalnik, tablica, mp3…). Služi kot prenosna osebna zaščita pri delu z računalnikom ali tablico. Pri delu z računalnikom in drugo sodobno tehniko varuje pred škodljivimi posledicami sevanja.

Zaper Zaperino za zdravje unici PARAZITE in bakterije

Zaper Zaperino vibracijska terapija za elektronsko unicevanje parazitov

ZAPER – ZAPERINO

ZAPER ZAPERINO uničuje PARAZITE in bakterije v telesu. Je osebna bioresonanca za domačo rabo za vso družino. Služi kot podpora pri energijskem uravnavanju in stabiliziranju vitalnih življenjskih funkcij ter pri odpravljanju raznih parazitov, virusov, gliv, bakterij in drugih končnih povzročiteljev bolezni (infekcije, okužbe) in obenem zajedavcev tkiv, kože in krvi. Ima vrhunske KARBONSKE zaper sonde, ki med zaper terapijo ne ohladijo rok (kot bakrene). Roke ostanejo tople in dobro prekrvavljene. Pri revmi, artritisu, za bolnike, otroke in starejše je to posebej zelo pomembno. Zaper Zaperino oddaja originalne 'pozitivne off-set' zaper impulze za maksimalno uničevanje parazitov po dr. Clark in je konstrukcijsko pravilen. Izumiteljica in zdravnica dr. Clark je delala zaper terapijo izključno z oprijemom v rokah, ker so v dlaneh zgoščene bolj prevodne akupresurne točke. Skozi njih zaper impulzi pospešeno vstopajo v telo in se razporedijo skozi vsa tkiva. Zaper Zaperino ima dve nastavitvi. Prva je 30kHz originalna zaper piramidna frekvenca po dr. Clark. Druga pa je 8Hz nastavitev po dr. Schumannu. Ta je prav tako učinkovita za uničevanje parazitov. Obenem pa ima še mnogo ugodnih učinkov na stabilizacijo in sinhronizacijo biopolja, da si telo lažje povrne izgubljeni fiziološko ravnovesje ali homeostazo. Zaper terapija se tradicionalno dela z zeliščno podporo tinktur črnega oreha, pelina in bio klinčkov.

Zapper 3 proti parazitom in za razstrupljanje

Zapper 3 za popolno uničenje parazitov v telesu

ZAPER

ZAPPER 3 uničuje PARAZITE in bakterije v telesu. Oddaja nizkonapetostne bioelektrične impulze original po dr. Clark, ki potujejo skozi telo v obliki nežnih tresljajev, ki uničijo v telesu naseljene zajedavce (parazite). Ima pravilno konstrukcijo z izključno 'pozitivnimi off-set' zaper impulzi za največji učinek uničevanja PARAZITOV. Original frekvenca 30kHz po dr. Clark je udarna v boju s paraziti. Uporabljamo jo kadar smo bolni in kadar se nas kaj loteva. Na začetku naredimo kuro 1-4 tedne s 30kHz piramidno zaper frekvenco po dr. Clark. V nadaljevanju delamo zaper terapijo enkrat do dvakrat tedensko za vzdrževanje. Na vzdrževalnem programu lahko uporabljamo 8Hz Schumannovo zaper-geo frekvenco, ki je ravno tako učinkovita za uničevanje parazitov. Obenem pa ima še vrsto ugodnih učinkov na telo. Zato jo lahko s pridom izkoristimo v vzdrževalni zaper terapiji enkrta do dvakrat na teden. Srednja frekvenca Zapper 3 pa služi za raznolikost zaper terapije. Na Zapper 3 imamo možnost treh nastavitev, da telo prejme različne frekvenčne dobrobiti. Zapper terapija se dela vzdrževalni program vse življenje, ker se vedno znova lahko razbohotijo paraziti iz skritih kotičkov v žolčnem in ledvičnem pesku. Poleg tega smo izpostavljeni parazitom tudi iz zunanjih virov iz stika z drugimi ljudmi in živalmi. Spore parazitov lahko prinese veter in prah, lahko jih vdihnemo ali zaužijemo kjerkoli. Ali pa se jih nalezemo v prisotnosti bolnih ali klicenoscev, ki samo ne zbolijo, prenašajo pa okužbo. Zapper 3 terapija je blagor za vso družino. Ni edino za nosečnice, dojenčke in ljudi s srčnim spodbujevalnikom ali drugimi vgrajenimi elektronskimi oddajniki.

ZAPY-RIFE vibracijska terapija uničuje parazite

Zapy Rife elektronsko krmiljen uničuje parazite

ZAPY-RIFE

Posebnost ZAPY-RIFE osebne bioresonance je, da ima možno funkcijo s PC-AUDIO priključkom, ki omogoča frekvenčno območje do 20 kHz (celoten razpon izbire frekvenc do 20kHz).

Baterijska Teslova fontana

Teslov generator Baterijska Teslova fontana

TESLOVA FONTANA (baterijska)

TESLOVA FONTANA z baterijskim napajanjem pomaga pri izpolnitvi želja, molitve in življenjskih potreb. Kadar želimo v življenju obrniti nov list in prerasti obstoječe stanje s preoblikovanjem v nekaj novega, kar je bližje nam z več zdravja, uspeha in zadovoljstva, je BATERIJSKA TESLOVA FONTANA pravi bioenergijski pripomoček za krepitev energijsko-informacijskega biopolja za življenjski preboj. BATERIJSKA TESLOVA FONTANA je namenjena za trajno domačo uporabo. Deluje non-stop noč in dan brez prekinitve (enkrat letno se zamenjata dve 1,5V bateriji velikosti AA). Z oddajanjem Teslovih skalarnih valov je aktivna trajno, na podoben način kot tudi SFERNI HARMONIZATOR, le da je za večkratni faktor bolj zmogljiva in tudi trikrat večja. BATERIJSKA TESLOVA FONTANA skozi vse leto noč in dan oddaja Teslove skalarne valove informacijske narave, ki posedujejo inteligenco narave in izvorni zapis o njenem delovanju. Teslovi skalarni valovi so matrica za oblikovanje snovnega in energijskega sveta. Na predvzročni ravni obvladujejo naravna načela ajurvede in uravnavajo ravnovesje biopolja na energijski in strukturni ravni. Pomagajo pri vzpostavitvi zdravega energijsko-informacijskega ravnovesja v organizmu.

Teslov medaljon

Teslov generator Teslov medaljon

TESLOV MEDALJON

TESLOV MEDALJON je prenosen Teslov generator, ki ustvarja Teslove skalarne valove, ki se odzivajo na molitev in iz največjih globin podprejo namen življenja. V njegovi neposredni bližini se do 50 krat poveča energija (prana ali či). Varuje osebno biopolje in najbolj deluje na razdalji dober meter v vse smeri. Imamo ga nekje ob sebi, na primer na nočni omarici, na mizi, ob računalniku ali pa v torbici, tako da je povsod z nami. Ustvarja osebno varovalno polje in aktivira pospešeno uresničitev želja. V molitvi se ob njem naravnamo iz dna duše podobno kot mati za bolnega otroka: 'Da bi ja ozdravel...' Tako se usmerimo pri izražanju želje kot občutek iz srca, misel pa notranje oblikujemo v skladu s primanjkljajem, ki ga čutimo v sebi na področju, v katerem želimo več življenja.

Profesionalna Teslova fontana

Teslov generator Profesionalna Teslova fontana

TESLOVA FONTANA (profesionalna)

Profesionalna TESLOVA FONTANA je namenjena za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco. Profesionalan Teslova fontana se odziva na molitev in podpre uresničitev želja

Teslov Sferni Harmonizator

Teslov generator - Teslov sferni harmonizator oddaja skalarne valove

SFERNI HARMONIZATOR

TESLOV SFERNI HARMONIZATOR je namenjen za domačo uporabo za energijsko zaščito hiše, stanovanja, poslovnega prostora, pisarne. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave. Vsebuje skalarno komponento (informacijsko, torzijsko), ki ustreza osnovnim Teslovim pogojem za multi-dimenzijske prehode.

ZAPER ZAPERINO uniči parazite v telesu – osebna bioresonanca za domačo uporabo…

Zaper Zaperino v dlaneh, kjer so zgoščene akupresurne točke

Zaper Zaperino terapije za uničevanje parazitov in njihovih toksinov v organizmu se najbolj učinkovito dela z oprijemom v rokah. V dlaneh so zgoščene bolj prevodne akupresurne točke, ki pospešeno sprejemajo in razporejajo zaper vibracije po telesu. Zaper Zaperino ima vrhunske KARBONSKE zaper sonde, ki ne ohladijo rok med zaper terapijo (kot bakrene). To je še posebej pomembno pri revmi, artritisu, pri bolnikih, otrocih in pri starejših.

Profesionalna in Baterijska Teslova fontana, Teslov Sferni Harmonizator in Teslov medaljon

Teslov generator se odziva na molitev in izpolnitev zelja

Teslovi generatorji se odzivajo na molitev in vplivajo na uresničitev želja…