Profesionalna Teslova fontana

Teslov generator – PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA s Teslovimi skalarnimi valovi pritegne uresničitev želja in odpira nove življenjske potenciale

Teslov generator PROFESIONALNA TESLOVA FONTANA ustvarja Teslove skalarne valove za globinsko regeneracijo organizma. Odziva se na molitev in sodeluje pri izpolnitvi želja. Namenjena je za energijsko-informacijsko podporo bioenergetikom in drugim terapevtom pri njihovih terapijah. Ima mnoge profesionalne nastavitve, možnost avtomatičnega izklopa po 10 minutah, funkcijo scan in možnost modulacije s Schumannovo ali kakšno drugo frekvenco.

Profesionalna Teslova fontana je namenjena tudi posameznikom za duhovno poglabljanje. V prebojnih življenjskih situacijah Teslovi skalarni valovi pomagajo pri osvobajanju neomejenih samozdravilnih potencialov na vseh življenjskih področjih. Odpirajo nove možnosti, vnašajo sklad in red. Vsebujejo kodo narave in inteligenco univerzuma.

Uravnavajo naravne elemente in ajurvedska načela, ki so vgrajena v snovno energijski sistem našega telesa in celotnega univerzuma. Vnašajo prvobitni zapis kreativnega življenja in pomagajo premostiti krizne trenutke.

1,318.00

Opis

Profesionalna Teslova fontana je Teslov generator

Profesionalna TESLOVA FONTANA se uporablja v terapevtske namene kot podpora bioenergetskim in drugim profesionalnim oblikam terapevtske obdelave človeka na vseh ravneh delovanja duha in telesa. Za pospešeno obnovo in preporod ob raznih motnjah v delovanju organizma na informacijski, energijski in telesni ravni je namenjena tudi za vsakdanjo 10-20 minutno domačo uporabo. Čas uporabe se lahko postopoma poveča tudi na 1-2 uri (ali več) dnevno.

Prodorna moč

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima 12V akumulatorsko napajanje (akumulator polnimo vsake 3 mesece pri uporabi 20 minut na dan oziroma po vsaki daljši uporabi več ur skupaj ali pa ves dan). V času 20 minutne ali daljše terapije, ko je vklopljena, ustvarja trajen signal brez presledka, ne le na vsakih nekaj sekund kot baterijska Teslova fontana. Zato je trenutna akutna prodorna moč profesionalne TESLOVE FONTANE v času terapije veliko večja kot pri vse leto (non-stop in brez prekinitve) delujoči baterijski Teslovi fontani za trajno domačo in terapevtsko uporabo.

Teslovi skalarni valovi

V osnovi sta obe TESLOVI FONTANI, baterijska in akumulatorska, zgrajeni po enakih Teslovih principih ustvarjanja skalarnih (informacijskih, torzijskih) valov in polj, vključno z upoštevanjem faktorjev za multi-dimenzionalne prehode in uskladitev s prvobitnimi življenjskimi pogoji na informacijski, energijski in telesni ravni v smislu izboljšanja celičnega zapisa, počutja in odpravljanja motenj z dvigom ustvarjalne, osvežilne in pomlajevalne življenjske energije.

Frekvenčna modulacija

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima še dodatno možnost Schumannove modulacije z znamenitim Zemljinim in z njim resonančnim atmosferskim Schumannovim valovanjem na cca 8 Hz. To pomeni, da se z vklopom tipke za modulacijo celotno delovanje profesionalne TESLOVE FONTANE uglasi oziroma modulira na Schumannovo frekvenco cca 8 Hz, ki jo nastavimo z levim gumbom. Frekvenco modulacije pa lahko z levim gumbom izberemo tudi po želji celo izven meja Schumannovega območja (1,5-18 Hz) in tako poleg alfa valov zajamemo tudi theta, delta ali beta valove.

Potujoč signal: scan

Profesionalna TESLOVA FONTANA ima tudi možnost vključitve funkcije SCAN, kar pomeni, da HF signal potuje po celotnem frekvenčnem področju za celotno telo 150 kHz (noge) do 1 MHz (glava) in nazaj s ponavljanjem tega ciklusa v intervalih po 20 sekund. V tem intervalu prečeše in zajame tudi vse individualne potrebe in dodatna resonančna stičišča, v katerih prodorna energija učinkuje maksimalno. Kadar ni vključena s tipko funkcija SCAN, pa lahko z desnim gumbom poljubno izberemo in nastavimo katerokoli terapevtsko frekvenco med 150 kHz do 1 MHz za različne dele telesa.

Časovnik za 10 minut terapije

Profesionalna TESLOVA FONTANA pa ima z vgrajenim časovnikom tudi možnost avtomatskega izklopa izhodnega generatorja po 10 minutah. S pritiskom tipke START se časovnik vedno znova vključi za 10 minut. Časovnik je lahko tudi izključen, v tem primeru deluje profesionalna TESLOVA FONTANA neprekinjeno, vse dokler je sami ne izklopimo.

Profesionalna TESLOVA FONTANA ne proizvaja visoke napetosti ali iskre. Ustvarja zelo blagodejno okolje za vse biostrukture in življenski ambijent. Je vrelec življenjske energije neokrnjene narave.

Dimenzije so 20x20x45 cm (garancijska doba je 1 leto).

Profesionalna Teslova fontana je Teslov generator, ki oddaja Teslove skalarne valove