Ocean delta valovi

DELTA OCEAN za regeneracijo v globljem spanje poustvarja vibracijo morja in elektrolitov in kislinsko-bazno ravnovesje

DELTA OCEAN oddaja DELTA  impulze v bioritmu srčnega utripa in služi za regeneracijo organizma v spanju. Izboljša odmerek DELTA valov, značilnih za globoko spanje brez sanj. Telo takrat globinsko počiva in se obnavlja. V spanju brez sanj so odklopljene mentalne aktivnosti, zato so odprte fiziološke kapacitete, ki intenzivno odpravljajo napake in nepravilnosti in krepijo biopolje. DELTA valovi uravnavajo kislinsko-bazno ravnovesje. Njihova energijska vibracija služi za hidriranje in mineralizacijo z življenjsko pomembnimi elektroliti, ki se nahajajo v morju.

131.00

Opis

Delta Ocean

DELTA OCEAN je bioenergijski pripomoček za ustvarjanje delta impulzov za regeneracijo v globokem spanju brez sanj. Njegovi delta impulzi izboljšajo odmerek naravnih delta valov, ki jih organizem proizvaja v globokem spanju, ko se telo intenzivno obnavlja in popravlja napake, ki so se zgodile čez dan.

Usklajeno srce in možgani

Delta impulzi možganov so usklajeni z umirjenim srčnim utripom v spanju. To je unikatna situacija za regeneracijo, ko sta glava in srce v naravnem frekvenčnem bioritmu popolnoma usklajena. Telo v takšni sinhronizaciji lažje odkrije nepravilnosti in neravnovesja in najde načine za vzpostavitev homeostaze oziroma povrnitev fiziološkega ravnovesja.

Ocenska terapija z DELTA valovi OCEAN za regeneracijo v globokem spanju brez sanj

Vibracija elektrolitov

Oceanska terapija z DELTA OCEAN služi za vibracijsko hidriranje in mineralizacijo telesa z življenjsko pomembnimi elektroliti. Pomaga pri vzpostavljanju kislinsko-baznega pH ravnovesja, ki je osnova življenja in dobrega počutja.

Energija morja

Oceanska terapija z delta valovi poustvarja energijo morja in njegovih sestavin. Vzpostavlja pogoje za popolno obnovo psihofizičnih vitalnih življenjskih funkcij. Spodbuja celično aktivnost in prenos informacijskih impulzov po živčevju. Izboljša koordinacijo med posameznimi organi in življenjskimi procesi, da se lažje povrnejo v nemoteno delovanje. Služi za podporo organizmu tudi v najtežjem času okrevanja pri še tako hudih izzivih.

Deluje trajno

DELTA OCEAN deluje trajno vključen skozi vse leto brez da ga izklapljamo. V spalnici ga imamo na nočni omarici oziroma nekje v svoji neposredni bližini. Njegov ožji domet delovanja je 70 cm. Dve 1,5 V okrogli bateriji (velikosti AA) zamenjamo vsake 3-4 mesece, čeprav še nista prazni, tako se ohranja natančen spekter njegovega delovanja. Dimenzije so 13x7x3cm, ob strani je drsno stikalo za vklop in rdeča lučka, ki z utripanjem okoli vsako sekundo signalizira delovanje.

Fiziološko ravnovesje ali homeostaza

Oceanska terapija z delta valovi pospešuje medsebojno usklajevanje med živčevjem, organi, tkivi, ožiljem, srcem, sklepi, kostmi ter imunskem in hormonskem sistemom. Vrača ‘homeostazo’, to je urejeno delovanje organizma pred nastopom motnje. Dobrodošla je pri raznovrstnih težavah, ki kličejo po vsestranski obnovi organizma.

Kislinsko-bazno ravnovesje

Oceanska terapija pomaga premostiti težke trenutke še tako hudega kislinsko-baznega neravnovesja. Nepogrešljiva je tudi kot preventiva. Življenjske preizkušnje namreč vsakodnevno bolj ali manj izčrpajo iz telesa kisik, energijo, oropajo ga mineralov in ga izsušijo, pri tem pa porušijo kislinsko-bazno ravnovesje. Telo se lokalno zakisa na mestih največjega pritiska, po nekem času pa določeni deli telesa v odgovor temu zbolijo. Najhujše je to, da motnje kislinsko-baznega ravnovesja niso nikoli zajete v preiskavah in pristopu k okrevanju, zato ostanejo nevidna osnova kroničnih in akutnih težav.

Za otroke, starejše in bolne

DELTA OCEAN deluje blagodejno tudi pri otrocih in starejših ljudeh. Pomaga pri pomirjanju notranjih napetosti, življenju pa vrača dinamiko in zdrav bioritem. Še posebej je dobrodošel v stresu. Lajša in odpravlja tudi razne telesne bolečine.

Izboljša formo

DELTA OCEAN ustvarja zdrave življenjske pogoje in je čudovito darilo sebi ali komu, ki ga imamo radi.

DELTA OCEAN nam zagotavlja, da je morje kot vir življenja ves čas z nami z vsem svojim bogastvom mineralov, kisika, vode in energije.

DELTA VALOVI OCEAN - Ocenska terapija